Ons werk?

Ons dagelijks werk…

 • Domeinnaam Registratie
  Het begint allemaal met het vastleggen van een PAKKENDE EN RELEVANTE DOMEINNAAM. Dat is UW ADRES op het internet VOOR ZOWEL WEBSITE ALS E-MAIL. Wij hebben DIRECTE TOEGANG om de meeste DOMEINNAAM-EXTENSIES meteen vast te leggen. Wij VERLENGEN DE REGISTRATIES AUTOMATISCH per vooruitbetaling zodat geen domeinnaam ongemerkt gekaapt kan worden. Een EXTRA SERVICE voor onze klanten.
 • WebDesign
  Voor ons eindigt de advisering en begeleiding niet bij de website-oplevering. Wij genereren GEÏNTERESSEERDE WEBSITEBEZOEKERS door een ADEQUATE ZOEKMACHINEPROMOTIE. Voorts begeleiden wij u bij de structurering en verwerking van de daaruit voortvloeiende reactiestroom. Opdat de ontworpen internet-presentatie zijn waarde bewijst voor u en uw onderneming. OOK OP LANGERE TERMIJN.
 • Zoekmachine Promotie
  Een website moet gevonden worden in de diverse zoekmachines, Google in het bijzonder. Daarom zorgen wij voor een ZOEKMACHINE VRIENDELIJKE OPBOUW van de door ons ontworpen websites. Daardoor STIJGT UW WEBSITE IN DE RANKING en u ontvangt daardoor MEER BEZOEK. Bovendien verzorgen wij – indien gewenst – een ACTIEVE PROMOTIE d.m.v. gerichte en ADEQUATE ADD-WORDS CAMPAGNES. Veel klanten maken regelmatig gebruik van ONZE LANGE ERVARING op dat gebied.
 • WebHosting
  Bij iedere website hoort een WEBSERVER en bij ieder e-mailadres een MAILSERVER. Dat is WebHosting. Wij bieden deze dienst aan IN IEDERE GROOTTE VOOR IEDERE KLANT. Van PARTICULIER tot en met MULTINATIONAL. Afhankelijk van kwaliteit en omvang al vanaf € 1,99 p.m. tot complete FULL PROFESSIONAL WEBHOSTING met altijd voldoende capaciteit en ALTIJD MESSCHERP GEPRIJSD.
 • NetwerkBeheer
  Sinds 2006 zijn wij, in het begin OP VERZOEK VAN ONZE KLANTEN, ons meer en meer gaan toeleggen op het BEHEREN EN ONDERHOUDEN van KLEINE EN MIDDELGROTE NETWERKEN. Goed netwerkbeheer door GEVESTIGDE NETWERKBEHEERDERS is een DURE AANGELEGENHEID. Maar dat is beslist NIET NODIG. Door GOED DE BEHOEFTES AF TE STEMMEN met de klant en EFFECTIEF BEHEER OP AFSTAND tegen een ACCEPTABEL UURLOON zijn veel kosten te besparen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 • SocialMediaBeheer
  In 2012 zijn wij gestart met het BIJHOUDEN van SOCIAL MEDIA ACCOUNTS voor onze klanten. Wij PLAATSEN BERICHTEN namens hen op TWITTER, FACEBOOK, GOOGLE+ etc. in een AFGESPROKEN REGELMAAT met bijvoorbeeld DAG- EN WEEKAANBIEDINGEN om hun ACTIVITEITEN onder de aandacht te brengen bij een heel SPECIFIEKE INTERESSEGROEP. Al voor € 1,- per bericht worden 80 berichten per maand geplaatst van uw meest interessante aanbiedingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 • WebApplicatie Ontwikkeling
  Webapplicaties zijn COMPUTERPROGRAMMA’S voor een speciaal doel die niet op uw eigen PC of server draaien maar OP EEN WEBSERVER. Deze webapplicaties draaien in uw browser en zijn al dan niet alleen door u te bereiken en te gebruiken.
  SOMS ZIJN ZE OPENBAAR en onderdeel van een website, bijvoorbeeld om het aantal benodigde dozen tegels uit te rekenen bij een bepaald aantal m² vloer.
  Soms zijn ze alleen met een toegangscode bereikbaar en UITSLUITEND VOOR EIGEN GEBRUIK, bijvoorbeeld het met 1 muisklik mailen van een geselecteerde groep uit een klantenbestand met een persoonlijke e-mail(brief).
  De TOEPASSINGEN ZIJN EINDELOOS en webapplicaties hebben VEEL VOORDELEN t.o.v. CLIENT-SIDE PROGRAMMA’S. Informeer naar de mogelijkheden.
 • CloudServices
  Wij bieden al meerdere jaren een aantal cloudservices of webservices, zoals ze vroeger heetten, aan via Google Cloud.
 • Cloud Migratie
  “Werken in de Cloud” is een term die je de laatste jaren steeds meer hoort. WERKEN op het internet en dus MET WEBAPPLICATIES EN WEBOPSLAG je IT-werk doen. Dus niet meer met WORD of EXCEL op je PC, maar ONLINE met deze of vergelijkbare programmatuur. Microsoft 365 is daar een (halfslachtig) voorbeeld van. Google heeft met Google Apps for Work een in onze opinie een VEEL BETERE OPLOSSING in huis. Wij BEGELEIDEN klanten NAAR “WERKEN IN DE CLOUD” tot ze zich geheel senang voelen. Vraag vrijblijvend om informatie.